Leimaus-leiri

Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leiriä on järjestetty vuodesta 1995 lähtien kahden vuoden välein, vuodesta 2010 lähtien joka vuosi. Vuodesta 2012 lähtien osallistujien yläikäraja on 18 -vuotta. Vuosittain leirille osallistuu 700 – 1600 leiriläistä ohjaajineen.

Leirin kesto on 4 päivää (3 vrk). Leirin ohjelma koostuu monipuolisista ja eritasoisia suunnistusharjoituksista ja oheisohjelmista. Tulopäivänä on yksi suunnistusharjoitus, seuraavina päivinä kaksi suunnistusharjoitusta. Leiri päättyy leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat.

Jokaisesta seurasta tulee olla vähintään yksi aikuinen ohjaaja 5 – 8 leiriläistä kohden. Ohjaajatarve vaihtelee leiriläisten iän mukaan. Alle 8-vuotiailla leiriläisillä tulee olla oma huoltaja mukana. Ohjaajien tehtävänä on huolehtia oman ryhmän aikatauluista ja opastamisesta harjoituksissa.

Leirillä voi majoittua hotellitason majoituksessa, lattia- tai ryhmämajoituksessa tai teltassa. Leirihinta sisältää majoituksen valitussa majoitusvaihtoehdossa, suunnistusharjoitukset, oheisohjelman, leirilehden, leiripassin, leirituotteen, leirin aikaiset kuljetukset sekä ohjelman mukaiset ruokailut (tulopäivän päivällinen ja iltapala, 2. ja 3. leiripäivänä aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas).

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu seuroittain. Jokaisesta osallistujasta sekä seuraohjaajasta on täytettävä ilmoittautumislomake erikseen. Majoitusvaraukset tehdään erikseen. Alustavia majoitusvarauksia voi tehdä heti kun ilmoittautuminen avautuu. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 15.4.2015 mennessä. Leirijärjestäjä lähettää seuralle laskun ilmoittautumisten ja vahvistusten perusteella.

www.suunnistusliitto.fi > NUORISO > Tapahtumat > Leimaus-leiri